Di Di Di Di STORTION !

Nørrebronx aka Rose med vinger

dis

…… Ja…… Som den overbegejstrerede lille mand jeg egentlig er, startede jeg ALT for hårdt ud igår!

Det hele begyndte i Farum (altså min tur) og sluttede i Farum (heldigvis) – jeg mødtes med en kammerat, og nu skulle vi bare til DISTORTION- så vi mixede et par flasker “rose med vinger” (redbull og rosehvin) – og de røg imporende hurtigt ned. Bang- NEXT STEP- toget- da jeg så ser det, og spotter der er et ½ minut tilbage- er jeg så overexcited at jeg tager sprintet og løber ind, men hov….. glemte min homie….. altså jeg fortæller det her, fordi det bare en af de dage hvor shittet går galt- og jeg kunne blive ved! VIDERE!

rose

 

Spoler lidt i tiden, ventede selvfølgelig på min ven- og nu er vi fandme på Nørrebronx. Sååååååååå dejlig atmosfære, sååååååå dejligt at se de gamle drenge igen, såååååååå DUMT! at drikke for meget rosehvin!!!! Tror egentlig musikken var vild nok , men la’ os komme til de kolde facts- jeg var kun derinde i HØJST en time før jeg ikk kunne se ud af nisseøjnene mere- så min gode homie lagde mig hjem i seng og satte MGP på, fordi det ville jeg åbenbart høre- og nu jeg egentlig bare top klar på Vesterbro idag- sammen med de gamle militær drenge.

Hopper i det vilde distortion humør og tager revanche idag !

shout

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Di Di Di Di STORTION !