ADHD eller øget livsglæde?

Dårlig smag i munden….

blog

Da jeg meldte mig til Paradise Hotel og senere hen kom med, kiggede jeg mig selv i spejlet lige før jeg skulle afsted og sagde til mig selv højlydt “Philip Dreier Mikkelsen, du ved udemærket godt hvad du står for, hvad dine værdier er, husk dit positive væsen og la- dig ikke udvikle dig til en person du ikke kan kende. Meeeeeeeeeen der blev Philip May godt nok taget i røven….

JA – jeg har set paradise før, OG JA jeg har set hvor galt det kunne gå for folk i pressede situationer, Og ja jeg har selv flækket af grin- tænkt sikke dog nogle landsbytosser ! Hvad har de nu gang i?! hvorfor reagere de så voldsomt ?! men først nu kan jeg virkelig sætte mig ind i det.

Jeg meldte mig til PH, af den simple årsag at jeg ville udvikle mig selv som menneske- jeg føler selv man udvikler sig som menneske i pressede situationer, så der så jeg mit snit til at tage til Mexico- spille et spil der omhandlede mennesker og følelser .

Nåååååååår men nok om det….. Da jeg så min opførelse overfor Mads igår og et par klip på tv3play idag- Tænkte jeg for første gang at jeg overhoved ikke kunne kende mig selv mere, – Eller rettere sagt, den side af mig selv. Jeg så en presset Philip- en decideret nar, En Philip der var mæt, En Philip der havde været der siden dag 1- været hele følelses registret igennem- En Philip der virkelig havde brug for ro til at bebrejde alle de følelser og stresset igennem. Man skal ALDRIG og jeg siger ALDRIG tale ned til folk på den måde, det fuldstændig respektløs- og jeg græmmes faktisk over mig selv… Så den her går ud til dig Mads Niebur – SORRY HOMIE <3 jeg elsker dig, og det ved du !

Og det er 100 procent en af de ting PH har gjort ved mig og at jeg har haft det privilegium at jeg har kunne se på mig selv i de pressede situationer- det har gjort at jeg kan arbejde på dem og blive til et bedre menneske i den lange ende! Man lærer bedst af at se på sig selv udefra.

Det var en lidt mere seriøse en af slagsen………

Men holder stadig humøret højt og smiler til verden 😀

3 kommentarer

  • Trunte

    Hej Phillip Uden dig i denne sæson af PH havde det sku været noget dødt… Du er bare en ener med et godt hjerte og du tør gå ind i de erkendelser og sige sorry. Kæmpe respekt til dig! Du har gjort det godt og syntes klart du var den mest værdige vinder i år netop fordi du turde være den du er med det du indeholder. Du har bare gjort det så godt! Du stod der gang på gang og delte drinks ud til de andre og sørgede klart for liv til jeres fester. Og ved godt i alle har været en del af det. Men skilte dig ud gjorde du tro mig vi er mange der har set dig som vinder af det hele. Tak for god underholdning du kan sku godt se dig selv i spejlet og være pisse stolt du er sku et godt væsen med et hjerte af guld! Kh. Trunte

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • molle

    Det jeg ikke rigtigt kunne holde ud var, at det var så kort tid siden du selv havde glemt jeres bromance, da du fik Mads til at vælge Monique udelukkende for din egen skyld. Det gjorde sgu lidt avsen i mit Philiphjerte 🙂 Så tak for det her indlæg, det var lige hvad der skulle til for at det kom back on track! Du er stadig den bedste, vind nu for helvede <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Respekt. For at være ærlig blev jeg også chokeret over opførslens, da jeg fulgte med på TV, men hvis der er noget du har vist i løbet af de uger derinde – så er det, at du forstår at sige undskyld og indrømme dine fejl, og det beviser du nu igen tilbage i Danmark. Det har jeg respekt for 🙂 (Måske lidt ligegyldigt fra en helt random person, men synes du skal have ros for at kunne sige så flot undskyld. VIlle ønske flere havde dén skill)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADHD eller øget livsglæde?